Seni bekliyoruz!
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 29-31 Temmuz tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Hayatın bütün renkleri burada... Peki ya sen?
Dünya Sosyal Hizmet Günü kapsamında etkinlik düzenlenecektir.
Değerli Öğrencilerimiz, Dünya Sosyal Hizmet Günü kapsamında, 25 Nisan 2022 Pazartesi Günü bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Etkinlik detayları ve başvuru koşullarına ilişkin bilgiler afişte yer almaktadır.
Covid-19 Özel Sayı
Covid-19 özel sayımız yayınlanmıştır.
UNI101
ÜNİ101 dersi 20-24 Eylül 2021 tarihleri arasında canlı yayınlar, asenkron videolar ve yüzyüze aktiviteler ile yapılacaktır.
Armağan kitaplara ulaşmak için tıklayınız
Sempozyum kitaplarına ulaşmak için tıklayınız
2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde SHO417 Sosyal Hizmet Uygulaması I Dersini yüklenecek öğrencilerin dikkatine!

SHO 417 Sosyal Hizmet Uygulaması I dersini yüklenecek öğrencilerin kurum-danışman dağılımlarının bulunduğu liste ektedir. Listede ismi olmayan öğrencilerin ivedilikle sosyalhizmetuygulama@gmail.com adresine mail atmaları gerekmektedir.

SHO417 Danışman Dağılımı (EXCEL Dosyası)