Seni bekliyoruz!
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 29-31 Temmuz tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Hayatın bütün renkleri burada... Peki ya sen?
Dünya Sosyal Hizmet Günü kapsamında etkinlik düzenlenecektir.
Değerli Öğrencilerimiz, Dünya Sosyal Hizmet Günü kapsamında, 25 Nisan 2022 Pazartesi Günü bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Etkinlik detayları ve başvuru koşullarına ilişkin bilgiler afişte yer almaktadır.
Covid-19 Özel Sayı
Covid-19 özel sayımız yayınlanmıştır.
UNI101
ÜNİ101 dersi 20-24 Eylül 2021 tarihleri arasında canlı yayınlar, asenkron videolar ve yüzyüze aktiviteler ile yapılacaktır.
Armağan kitaplara ulaşmak için tıklayınız
Sempozyum kitaplarına ulaşmak için tıklayınız
Haberler

2018-2021 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanlığı görevini üstlenen Prof.Dr.Kasım Karataş, 24 Şubat 2021 tarihi ile Prof. Dr. Yasemin Özkan'a devretmiştir. Prof. Dr. Yasemin Özkan'a yeni görevinde başarılar ve Prof. Dr. Kasım Karataş'a emekleri için teşekkür ediyoruz. Devir teslim törenine ilişkin fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.