Seni bekliyoruz!
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 29-31 Temmuz tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Hayatın bütün renkleri burada... Peki ya sen?
Dünya Sosyal Hizmet Günü kapsamında etkinlik düzenlenecektir.
Değerli Öğrencilerimiz, Dünya Sosyal Hizmet Günü kapsamında, 25 Nisan 2022 Pazartesi Günü bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Etkinlik detayları ve başvuru koşullarına ilişkin bilgiler afişte yer almaktadır.
Covid-19 Özel Sayı
Covid-19 özel sayımız yayınlanmıştır.
UNI101
ÜNİ101 dersi 20-24 Eylül 2021 tarihleri arasında canlı yayınlar, asenkron videolar ve yüzyüze aktiviteler ile yapılacaktır.
Armağan kitaplara ulaşmak için tıklayınız
Sempozyum kitaplarına ulaşmak için tıklayınız
Mezuniyet için en fazla üç dersi kalan öğrencilerimizin dikkatine!!!

Öğrencilerimizin 03-09 Ekim 2022 tarihlerinde yapılacak üç ders sınavlarına girebilmeleri için en geç 28.09.2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar (17.00) dilekçe ile bölüm başkanlığımıza başvuruda bulunmaları gerekmektedir. İlgili dilekçe için tıklayınız. Buna ek olarak, üç ders sınavına gireceğiniz dersi sistem üzerinden almanıza gerek yoktur. Bu ders/dersleri geçemediğiniz taktirde ekle sil haftasında üzerinize yükleyebilirsiniz.