418 Sosyal Hizmet Uygulaması Şehir dışı Yerleştirme Dilekçesi için tıklayınız

2019-2020 Bahar Döneminde SHO418 Sosyal Hizmet Uygulaması II dersini yüklenecek öğrencilerin dikkatine!

İlgili belgeyi doldurarak, en geç 13 Aralık 2019 tarihine kadar sosyal hizmet lisans uygulama koordinatörlüğü üyelerine teslim etmeniz gerekmektedir. Belirtilen tarihten itibaren yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Belirtilen günler içerisinde sorumlu üyelere belgelerinizi teslim etmeniz gerekmektedir.

Uygulamada sorun yaşayıp ikinci dönem yerini değiştirecek öğrencilerin de ekteki belge formatında sorunlarını ve nedenlerini yazarak iletmesi gerekmektedir. Başvuru yapan tüm öğrencilerin başvuruları geçerli sayılmayacak, koordinatörlük tarafından "geçerli" gerekçesi olan öğrencilere kurum değişikliği yapılacaktır.

Koordinatörlük olarak Ankara ili içerisinde kurum değişikliği yapmayı planlamamaktayız. Ancak değişiklik için geçerli bir sebebi olduğunu düşünen öğrencilerimizin eğitsel danışmanlarının da imzalı onayının olduğu açıklayıcı bir dilekçe ile koordinatörlüğe başvurabilirler.

Arş. Gör. Çağrı Sevin

Arş. Gör. Görkem Kelebek Küçükarslan

Arş. Gör. Özlem Gözen

Arş. Gör. Ali Dikmen

Arş. Gör. Ertuğrul Hatipoğlu

Arş. Gör. Hakan Sakarya "

İlgili belge kısmına ekteki belgeyi yüklemeniz iyi olacaktır.